Honoraris

L'experiència i el bon fer d'un advocat no té preu. Les nostres tarifes s'ajusten de forma raonable a lo exigible per un servei de qualitat extraordinari, realitzat per professionals amb un excel?lent nivell de preparació.

Els honoraris dels advocats a Espanya són lliures. Cada bufet d'advocats té els seus preus. Hi ha uns Criteris d'Honoraris de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, però són només orientadors, no obligatoris per als advocats. Això vol dir que els honoraris de cada advocat poden ser diferents.

El nostra compromís.

No treballem amb tarifes fixes per endavant. Som plenament conscients que cada cas té les seves peculiaritats, cap procediment és igual a un altre. El tracte al client és exclusiu així com l'estudi del seu cas i la defensa d'aquest. L'experiència i l'atenció rebuda és el que ens distingeix, així com el resultat obtingut.

La nostra labor

Un procediment ben portat per a que acabi en una sentència satisfactòria ha de ser tractat amb perícia, responsabilitat i dedicació plena. AG advocats així ho entén. Els nostres honoraris reflecteixen la complexitat de l'assumpte i el temps requerit en solucionar-ho. Disposem de pagament fraccionat i ens ajustem al preu pactat amb el client.